Övrigt

Hurra! Idag är det lakritsdagen!

Lakritsdagen - Lakrids by Johan Bülow

Kan det vara årets viktigaste dag idag? För idag, 12 april, är det Internationella Lakritsdagen och lakrits är enligt mig det godaste som finns!
Okej, jag kände inte till lakritsdagen förrän Iréne stormade in på mitt rum för en timme sedan och gjorde mig uppmärksam om detta. Kanske inget man firar som högtider och röda dagar, men jag ska fira det som om det vore självaste julafton! Klockan 15.00 stänger jag av teven, rotar fram de gamla serietidningarna och byter ut Kalle Anka mot LakritstrolletPellefant och Lakritstroller. På buffébordet dukar jag fram salta sillar som jag kryddar med Turkisk peppar och till efterrätt äter jag lakritskola och Käck (numera Kick) istället för knäck.  På önskelistan till jultomten står kritor och istället för att sjunga psalmer och läsa ur julevangeliet ska jag tugga i mig saaalmiak och… Nä, där tappade jag det.

På Bluebox.se säljer vi den godaste lakritsen jag smakat. Det är fin gourmetlakrits från Lakrids by Johan Bülow och är verkligen ett himmelrike för gommen! (De är dessutom glutenfria.)
Vi säljer flera olika sorter, bland annat lakrits med chokladöverdrag, lakrits med vit choklad och smak av passionsfrukt, sötlakrits, saltlakrits och kryddig lakrits med chili.

Du hittar lakrits från Lakrids by Johan Bülow här!

Leave a Reply