Vi som bloggar

Delar av Bluebox.se personalstyrka bloggar här löpande, med sporadiska inhopp från andra glada medarbetare!

Charlotta - Bluebox.seCharlotta grundade Bluebox år 2000 tillsammans med Nick, och är nu bland annat ansvarig för vår marknadsföring. När hon inte marknadsför eller bossar, använder hon de få minuterna som blir över till att pyssla och dona i hemmet. Hon är en riktig hemmafixare och gör allt från tavlor till köksrenovering. Sina lediga dagar tillbringar hon helst i Los Angeles eller hemma hos föräldrarna på den idylliska, skånska landsbygden. Både en stor- och småstadstjej alltså!

 

Stina - Bluebox.seStina har jobbat som grafiker på Bluebox.se sedan 2008 och är just nu mammaledig. Här är hon Charlottas right hand (wo)man i allt som rör grafik, annonser och marknadsföring. Stina har dessutom nischat sig på att designa de mest fantastiska födelsedagskort åt oss när vi fyller år. Like!
På fritiden kan hon ses powerwalk:a genom Malmös parker i löjligt rask takt, eller möjligen med sin iPhone i högsta hugg spelandes ett parti Wordfeud.

 

Iréne- Bluebox.seIréne är kundtjänstansvarig på Bluebox.se och världens trevligaste och gladaste person. Behöver man hjälp går man till henne, hon är en sann fixare! Den som kom på mottot “Service with a smile” hade henne i tankarna.
När arbetsdagen är slut ägnar hon gärna tid i köket. Hon lagar goda maträtter, självklart med söta desserter därtill, och bjuder gärna över sina vänner och grannar. ”Halv åtta hos mig” nästa? Vi ger henne 10 poäng!

 

Maria - Bluebox.seMaria jobbar med marknadsföring och digital kommunikation på Bluebox och är just nu föräldraledig. När hon inte hänger i sociala medier spenderar hon gärna tiden med nya inredningsprojekt hemma, umgås med nära och kära eller utökar inspirationsförrådet genom att läsa inredningsmagasin och bloggar.

 

Maria - Bluebox.seRegina jobbar med marknadsföring och digital kommunikation på Bluebox.se och är en riktig nörd vad gäller sociala medier, både på jobbet och privat. När hon inte hänger i den digitala världen tittar hon gärna på tv-serier och helst serien Vänner. Hade hon fått välja skulle alla prata i Vänner-citat hela tiden. Hon tycker också mycket om att laga mat, både till sig själv och till andra, men mest av allt tycker hon nog om att äta den.

 

Maria - Bluebox.seIda jobbar som grafisk formgivare och copywriter på Bluebox. Hon är en fena på att beskriva, filma och fotografera produkter, och den vi vänder oss till när vi behöver nya kreativa grafiska lösningar. Photoshop och Illustrator sitter i ryggmärgen och det som hörs oftast på kontoret är Regina som frågar: “ehh, hur gjorde du det där egentligen?”. Ida är vår glädjespridare på jobbet och vi skrattar lika ofta med henne som åt henne (fast på ett kärleksfullt sätt då).