Mobilsurfa med handskarna på!

Ni som har provat vet att vanliga handskar inte fungerar på pekskärmar, eftersom mobilhandskar måste vara konduktiva (ha värmeledningsförmåga).
Lagom till höst/vintersäsongen finns en lösning för kombinationen frusna fingar / smartphone- och läsplatteanvändning!
iPhone handskar vantar smartphone
Självklart ville vi testa dessa innan du köper dem och det visade sig att dessa fingervantar fungerar utmärkt. Än så länge är mobilhandskar ganska okända… det märks på blickarna från övriga resenärerna i busskuren, men detta kommer säkerligen att bli stort i vårt nordliga land! Hur fungerar de då? Jo, fingertopparna på tumme, pekfinger och långfinger består av ett icke-repande, ledande material som är invävt i vanten.

Så på med vintermössa, halsduk, muddar, och dessa praktiska fingervantar för touchscreen mobiler.

Vad ska man förresten kalla sådana här handskar; surfhandskar, mobilvantar, mobilhandskar, smartphone eller kanske pekskärmshandskar? Är det någon som har fler förslag?

This entry was posted in Nya produkter, Teknik and tagged , , , by Iréne. Bookmark the permalink.

About Iréne

En glad smålänning som har jobbat bl.a. inom hotell innan jobbet på Bluebox.se. Stora intressen är att resa, god mat och dryck, musik, heminredning, träning, djur och natur. Ja, just det, är ett stort kakmonster också, det höll jag på att glömma! Är även förtjust i min trädgård där det pysslas en hel del.

2 thoughts on “Mobilsurfa med handskarna på!

Leave a Reply