Bakning,  Nya produkter,  Sommarprylar

Lyxiga glasstillbehör + recept på goda efterrätter!

Glass i stora lass! 🍨🍦Sommarvärmen är äntligen här, och vad passar då bättre än att unna sig en svalkande glass?

Vi har nyss fått in lite lyxigare och vuxnare glasstillbehör som kommer att lyfta din glass till en helt ny nivå. Chokladsås med apelsinlikör (tänk romerska bågar), jordgubbssås med champagnesmak och curd med champagne! Dessa förstklassiga tillbehör är perfekta för att addera en extra touch av lyx.

Spana in våra nya och himmelskt goda glasstillbehör!

Dessa nya glasstillbehör är inte bara otroligt goda utan även enkla att använda. Du kan hälla dem direkt över din glass eller använda dem som ett smakrikt tillägg till dina desserter och efterätter. Nedan tipsar vi om några recept som du kan använda toppingen till!

🥂Champagne-Curd Parfait: Varva vaniljglass, curd med champagnesmak och krossade marängbitar i ett glas eller en skål. Upprepa lagren och avsluta med en liten klick vispad grädde på toppen.

🍫Apelsin-Choklad Sundae: Ta en kula vaniljglass och toppa med chokladsås med apelsinlikör. Toppa sedan med hackad mörk choklad och några apelsinsegment. Servera med en krispig våffla på sidan.

🍓🍰 Jordgubbs-Champagne Pannacotta: Gör en klassisk pannacotta med en twist genom att tillsätta jordgubbssås med champagnesmak i blandningen. Servera den kall och dekorera med färska jordgubbar på toppen.