Reseprylar,  Sommarprylar

6 praktiska reseprylar för en mer organiserad semester!

Ska du ut och resa i sommar?✈️🚗 Packa som ett proffs med hjälp av smarta reseprylar! Oavsett om du planerar en avkopplande strandsemester, en utflykt med husbilen eller ska flyga utomlands, är det alltid bra att vara förberedd med rätt produkter. Här är 6 praktiska reseprylar som kommer att göra din sommarsemester mer organiserad och avslappnad!

Glöm inte att njuta av äventyret och ta vara på varje ögonblick!

Glad resa!🌍

1. Resepåsar för smidig packning

Slipp rörig packning och ha koll på alla dina kläder och tillhörigheter med resepåsar. Dessa smarta små organisatörer låter dig kategorisera och komprimera dina kläder, skor och accessoarer. Du kan enkelt separera smutstvätten från de rena kläderna, och när du väl har kommit fram till din destination, behöver du bara placera påsarna i hotellskåpet eller byrålådan. Detta gör det enkelt att hålla ordning i bagaget under hela resan.

2. Resehandduk som tar minimal plats

Med den innovativa designen i mikrofiber blir det lättare än någonsin att få med dig en handduk i bekväm storlek utan att fylla hela väskan. Handduken levereras i en kompakt travel size-förpackning med måtten 26 x 19 x 3 cm! Materialet absorberar vatten snabbt och torkar lika snabbt – du slipper alltså en blöt handduk som inte får plats i packningen.

3. Secret bank, nycklering

Förvara dina sedlar på ett säkert och diskret sätt med en nyckelring som har inbyggd sedelförvaring. Denna smarta nyckelring ser ut som en vanlig nyckelring, men har ett litet fack där du kan rulla ihop sedlar och förvara dem säkert. Detta gör det enkelt att ha extra kontanter till hands utan att behöva bära runt på en plånbok.

4. Upphängningsbar reseneccesär

En upphängningsbar reseneccesär är en oumbärlig reskamrat för den ordningsamma resenären. Med flera fack och fickor hjälper den dig att hålla alla dina toalettartiklar och sminkprodukter välorganiserade under hela resan. Den unika egenskapen hos denna neccessär är att den går att hänga, vilket sparar värdefull yta i badrummet.

5. RFID-korthållare med inbyggd powerbank

Säkerhet och laddning i ett – det är vad en RFID-korthållare med inbyggd powerbank erbjuder. Denna smarta pryl skyddar dina värdefulla kreditkort och personliga identitetskort mot trådlös stöld genom RFID-blockeringsteknik. Samtidigt som den håller dina kort säkra, kan du även använda den inbyggda powerbanken för att ladda dina elektroniska enheter på språng.

6. Praktisk resetandborste i bambu

Denna kompakta och lätta tandborste passar perfekt i handväskan eller fickan och tar minimalt med plats. Oavsett om det är efter en lång flygresa, på bilsemestern eller på tåget, kommer du snabbt kunna känna dig fräsch i munnen igen.