Övrigt

Nio Instagram-vänliga produkter!

Ibland står inspirationen still och då finns det inget bättre än listor med härliga tips! Här kommer därför en lista på nio stycken Instragram-vänliga inredningsprodukter som definitivt kommer göra ditt hem och ditt Instagram-flöde till en fröjd för ögat!

ljuslada

1. Hur tjusigt är det inte med en sådan här ljuslåda med en egenskriven text på? En väldigt populär inredningsdetalj som samtidigt går att göra personlig med ett eget citat eller meddelande 🙂 En lysande detalj i ditt Instagram-flöde!

 

vaggdekormaskrosor

2. En vanlig vit vägg kan också vara trevlig, men sådana här maskrosfrön gör definitivt väggen lite mer speciell! Nästan en liten spirituell touch? En snygg detalj i bakgrunden när du tar en selfie 😉

 

ananas

3. Ananas i inredningen är väldigt populärt just nu, därför är denna frukt även en given detalj i Instagram-flödet. Denna ananansen är även en bordslampa vilket ger en härlig effekt!

Kika även på en snygg lampa i form av en sko eller en lykta! 🙂

 

bocker

4. I ett hav av olika Instagram-konton så gäller det att vara speciell för att sticka ut. Denna bokhyllan får definitivt oss att titta två gånger. Svävar böckerna??

 

kaktuskudde

kaktuskudde1

5. Precis som ananasar så är kaktusar väldigt populärt just nu. Denna kaktus-kudden kommer därför vara en perfekt inredningsdetalj i din soffa och en perfekt fotodetalj i ditt Instagram-flöde! Det fina kaktusmönstret får oss dessutom att drömma oss bort till sanddynor, stekande sol och exotiska platser. Perfekt!

Finns även i form av en trästock här!

 

lampa2 lampa

6. Glödlampor! En inredares dröm! Bordslampan Torch blir en fin detalj och mysig ljuskälla på t.ex. byrån, i bokhyllan eller på fönsterbrädan. Såååå Instagram-vänligt! 🙂

 

instagramposter

7. Grafiska print gör sig snyggt både på väggen och på Instagram. Color Palette är en stilren affisch som verkligen ger hemmet en färgklick. Perfekt när du ska lägga upp en inredningsbild på ditt fina hem!

 

vaggdekor

 

8. Dekorera en trist vägg eller liva upp valfri yta med tjusiga prismor! Dessa prismor från Umbra fungerar lika bra att hängas upp i halvor på väggen som att sättas ihop som ett snyggt stilleben på t.ex. byrån. Superfint i bakgrunden på en inredningsbild eller i närbild mot en vägg. Mer geometriskt till folket!

 

hostljusstake

 

9. Vem gillar inte söta små djur? Och i pastell dessutom! Denna ljusstaken i form av en liten hjort kommer definitivt göra sig fin i en mysig bild och blir även en fin detalj när det är dags att börja hjul-pynta! 😉

Finns även i form av en ananas här!

 

Lycka till med bilderna! 🙂