Studenten

Sjung om studentens lyckliga dar!

Dags för studenttider! 🥂Ska du ordna studentfest i år? Studenten är en stor händelse i livet och avslutning på en viktig period i livet. För att göra firandet extra speciellt och minnesvärt, har vi massor av roliga och praktiska dekorationer till studentfesten. Allt från girlanger och ballonger till champagnekylare och engångsartiklar. Här kommer några tips på hur man kan skapa en magisk studentfest!

  1. Ballonger är en enkel men effektiv dekoration för studenten. Använd ballonger i klassiska studentfärger eller i festens färgtema. Ballonger kan användas för att skapa bågar, eller användas för att dekorera bord och stolar.
  2. Engångstallrikar och muggar gör det enklare att njuta av festen då du slipper diska. Dessutom finns de i en mängd färger och mönster för en mer personlig och rolig dukning!
  3. En bokstavsbanner kan användas för att skapa en festlig känsla. Du kan skapa en personlig banner med studentens namn och bild eller skriva grattis till studenten.
  4. Skapa en fotovägg med bilder av studenten från barndomen fram till idag. Detta är en bra sätt att visa hur studenten har utvecklats under åren, och det är också ett bra sätt att ge gästerna en möjlighet att titta på minnen och ta bilder.
  5. Konfetti är en enkel och rolig dekoration som kan användas för att skapa en festlig stämning. Det kan spridas på borden eller användas som en dekoration på bordstabletterna.
  6. Isformar och kylare kan vara bra under varma studentfester. Servera champagne och annan dryck ur en tjusig champagnekylare, öppna flaskan med stil med en champagnesabel och förvara is i en smart kylbox.