Alla hjärtans dag

5 presenttips till Alla hjärtans dag!

Den 14 februari är det Alla hjärtans dag. Vi har roliga och fina presenter som passar alla. Du väljer själv vilken dag du vill att vi postar din present om du vill skicka direkt till mottagaren. Tjusig paketinslagning och hälsningskort finns som tillval i kassan! Här kommer våra 5 bästa tips på presenter till Alla hjärtans dag:

1. Skrapaffisch, 100 dates – Denna skrapposter inspirerar er till 100 roliga dejter och utmanar er att utforska nya platser och aktiviteter tillsammans. Alltså inte bara fika, gå en promenad och att ta en öl… Nej, detta är en bucket list över dejter som kommer ge er minnen för livet

a15053_

2. Fyll-i-bok, Till dig – Skriv ner några minnen, vad du uppskattar mest med personen och passa på att ge komplimanger och goda råd. Boken har gott om plats för egna fotografier eller annan utsmyckning, så det blir en riktigt personlig present!

3. Vetevärmare, Hjärta i linnetyg – Ge bort ett värmande vetehjärta till någon du tycker om! Denna hjärtformade vetekudde kan värmas i mikrovågsugnen och därefter värma en frusen kropp, lindra en värkande mage eller mjuka upp stelhet.

m02185_2

4. Nyckelring, Mr. Perfect – En perfekt present till t ex pappa, pojkvän, fästman eller make!

5. Haupt Lakrits, Kärlek – En delikat pralin med salt lakrits omgiven av vit choklad, smaksatt med hallon, jordgubbar, vanilj, torkade rosor och rosenolja! Kommer i en fin burk med texten Kärlek.

Du hittar fler Alla hjärtans dag-presenter här