Sommarprylar

4 svalkande kylfavoriter

Vi vet hur det är, de varma dagarna som vi längtat efter och absolut inte får klaga på kan ibland kännas lite jobbiga. Ta en titt på våra mest populära kylprodukter så kan du koppla av och njuta av din semester i lagom varm temperatur ☺

a15867_

1. Kylhandduk
Svalka dig med en mjuk och skön kylhandduk när svetten rinner. Denna handduk, även kallad sporthandduk, är gjord av ett material som blir kallt när det fuktas med vatten och ger dig svalka under sommardagen eller träningspasset!

a14045_7

2. Ice Box – Isform med förvaring
En smart och stilren isbox med tre funktioner; isform, förvaringsbox och servering. Med denna islåda från Lékué är du alltid förberedd när det ska serveras kylda drycker!

a15369_

3. Återanvändbara iskuber i plast
Vem vill ha blaskiga drinkar? Inte vi! Dessa iskuber av plast håller drinkarna kalla, utan att göra dem vattniga. Smart alternativ till vanliga isbitar. Du slipper även spill i frysen och isbitar som inte vill släppa från isformen, succé!

a14669_3

4. Kylväska till flaskor
Smart kylväska / vinväska för kall dryck på varma dagar! Perfekt när du vill ha med dig en vinflaska, skumpa eller annan dryck till utflykt, picknick, strand och grillfest. Denna mjuka kylväska gör det enkelt att bära med sig upp till två vinflaskor, samtidigt som de håller temperaturen bättre. 

Du hittar fler praktiska kylprodukter här