Övrigt,  Sonny Angel

Sonny Angel julserien 2016 är här!

Titta vem som har kommit till Bluebox! Det är ingen mindre än Sonny Angel-dockorna som har klätt upp sig och gjort sig redo för årets julfirande!

sonnyjul

Hur söta är de inte? I årets begränsade julserie så har samlardockorna tagit på sig sina bästa juloutfits som till exempel en julstrumpa som byxor och ett paket till hatt! Man vill ju bara ha alla som en enda supersöt juldekoration!

Det finns även två specialare som tagit sina outfits till nästa nivå. Den ena renen och tomten valde att i år ta på sig pastellkläder för att vara extra fina under julfirandet.

sonnyjulserie

I vanliga fall säljs samlardockorna i hemliga förpackningar, så kallade blind packs, då slumpen avgör vilken man får. I denna julserien kommer dock ängladockorna utan förpackningar och du kan välja precis den eller de dockor du vill ha!

För er som inte blivit presenterade för Sonny Angel så är denna samlardocka en version av den kända Kewpie-dockan, Kewpie, som skapades av illustratören Rose O’Neill år 1909, alltså mer än 100 år sedan. Den skapades som en seriefigur, med inspiration från keruben eller cupido från den romerska mytologin, och blev sedan en omåttligt populär docka som många gillar att samla på.

Viktigt att tänka på är att denna julserien är en limited edition vilket innebär att de kan sälja slut snabbt. Så passa på innan de hälsar god jul och försvinner för gott! 🙂

Här hittar du julserien 2016!

Här hittar du fler Sonny Angel-dockor att samla på!