Övrigt

Guide för att överleva vintermörkret

När det börjar bli mörkt redan klockan tre så kan det vara svårt att hitta en bra anledning till varför man inte bara ska dra täcket över huvudet så fort man kommer hem. Men, det finns ju faktiskt en del saker som kan göra mörkret (och kylan!) lite mer uthärdligt! Här kommer därför en liten guide med produkter man kan ta till för att överleva vintermörkret.

 

Mysiga sängkläder

sangklader1 sangklader2Om man nu ändå bara vill krypa ner i sängen så kan sängkläderna åtminstone vara fina och mysiga! Dessa är tillverkade i 100 % lin och har en ljus och pudrig grå nyans 🙂 Produkterna behöver dessutom inte strykas, något som varumärket Kardelens motto “A little wrinkle is a good thing” hintar om.

 

Tänd en massa lyktor och ljus

ljushus

ljusstakeSkapa en vacker mysbelysning hemma med en massa fina lyktor och ljus! Det är ju faktiskt både ett måste och en klyscha när det är vinter, mörkt, ruggigt och kallt 😉 Titta bara på de fina ljushusen och ljusstakarna! Piffar dessutom upp i hemmet 🙂

 

Lägg pussel eller spela spel

pussel

Bara för att man vill hålla sig inomhus så behöver inte det betyda att man bara ligger i soffan och tittar på tv. En kul grej kan vara att lägga ett pussel om kvällarna, eller kanske spela spel med vänner och familj!

 

Drick te

nuteEller kaffe, eller varm choklad, eller vilken annan varm dryck som helst. När det är kallt ute så är det viktigt att hålla sig varm i sinnet. Eller i magen i alla fall 🙂 Dessa téer från NUTE är en bra början!

 

Pynta hemmet med ljusslingor

ljusslinga1

 

ljusslinga2

Precis som med lyktor och ljus så bidrar ljusslingor till en mysigare stämning inomhus. Det är även ett bra sätt att dekorera om ett rum eller bara piffa till när man tröttnat på inredningen 🙂 På bilderna ovan ser ni till exempel en ljusslinga med färgade bollar och en i silver!

 

Ta hand om dig själv en stund

ansiktsmask

pandapads

Huden har en tendens att bli rätt torr när det är kallt ute. Då kan en härlig ansiktsmask och några svalkande pads vara lösningen! Och båda får dig att se ut som en panda 😀