Övrigt

7 fyndiga presenttips till den som tar studenten

Här har vi samlat roliga presenter som passar bra till den som tagit studenten eller examen!

11 22

1) Vad passar bättre i sammanhanget om inte en hjärna? Ge bort en skål med lock formad som en hjärna. Kan användas till servering eller till små saker och hemligheter som man vill lagra i hjärnan. Hur gärna studenten vill ha en sån? Jättehjärna!

 

33 44 55

2) För den händige är pizzaskäraren utformad som en cirkelskärare, eller flasköppnare som ser ut som verktyg en rolig present. Kanske till byggingenjören?

 

66

3) En utbildning är bra, men det är ändå inte en garanti på att man vet allt man egentligen borde veta. Testa studenten med detta roliga spel! Spelet innehåller över 400 frågor om sånt man faktiskt borde veta. Till skillnad från traditionella frågespel får man inte poäng för rätt svar – bara minuspoäng för fel svar!

 

a11707_2

a11707_

4) Åh nej, glaset välter!!! Nej, skoja. Det gör det inte. Men den ovana kan tro det för någon sekund. Detta set med sex stycken whiskyglas från Sagaform har nämligen en rundad botten som gör att glasen lutar, utan att spilla ut något.

 

a08637_

5) Studenten som ska flytta hemifrån behöver prylar till sin nya lägenhet. Vad sägs om roliga och söta hjälpredor i köket? Lid Sid hjälper till med att hålla kastrullocken på glänt!

 

a11148_2 a11148_4 (1)

6) Det ser ut som en kemibok, men på insidan döljer sig en fickplunta i rostfritt stål. Ställ den i bokhyllan och ta fram när det är dags för en kemisk reaktion i kroppen 😉 Kul present till någon som uppskattar kemi i alla dess formler…oj..former!

 

a07172_

7) Nog för att studenten lärt sig en del i skolan, men hur ser kunskapen ut vad gäller sånt som man inte får lära sig i skolan? Spelet Idiotkunskap är absolut inte ett traditionellt frågespel med trista och trötta frågor om vem som skrev böckerna om Sherlock Holmes eller var de Olympiska Spelen hölls 1996. Det här är istället spelet om allt det där man inte fick lära sig i skolan.

 

Du hittar fler studentpresenter här! 🙂