Övrigt

Nu finns danska designmärket Hübsch på Bluebox

hubsch-fb

Wohoo, som vi har väntat! Nu har äntligen den första leveransen av produkterna från danska Hübsch anlänt. Stilrena inredningsdetaljer i sobra färger som fungerar i alla hem. De små snöflings-ljusstakarna är ju helt fantastiskt söta! 🙂 Och det bästa är att vi väntar på ännu en leverans som beräknas komma inom en vecka.

Såhär skrev vi i ett pressmeddelande tidigare idag:

Danska designmärket Hübsch – nu på Bluebox.se

Naturelement tillsammans med modern design har visat sig vara ett vinnande koncept. Nu lanseras designvarumärket Hübsch med mottot ”Where happiness lives” på Bluebox.se.

– Vi jobbar med en mix av många olika material och två starka kollektioner om året, vilket har varit väldigt uppskattat hos våra kunder, säger Ida Maria Silfvast, försäljningschef på Hübsch.

Höstens kollektion innehåller inspiration från navajo-mönster tillsammans med grafiska silhuetter. Den populära diamant-formen är här för att stanna och kommer finnas i flera utförande som lampor, vaser och skålar. Även metalltrenden håller i sig och nytt för säsongen är produkter i mässing i olika färger som främst utmärker årets julsortiment.

– Bland Hübsch produkter kan du både hitta något till dig själv och presenter till andra, stilmässigt fungerar det i alla hem. Eftersom Bluebox säljer saker man blir glad av kan vårt gemensamma löfte om glädje i produkterna inte bli annat än en lyckad kombination, säger Charlotta Lannerheim, delägare på Bluebox.se.

Du hittar våra produkter från Hübsch här!

Helena som har bloggen Living by H skriver om de söta snöflingsljusstakarna här.

Aftonbladets Härligt hemma tipsar även de om snöflingsljusstakarna här.