Produktrecensioner,  Sponsring,  Tävlingar

Sponsring och recensioner

Hej gott folk!

Nästan varje dag får vi mail angående sponsring eller produktrecensioner, men eftersom det är så många förfrågningar är vi tvungna att vara ganska restriktiva (eftersom vi inte kan skicka saker till alla).
Eftersom efterfrågan är så stor ska vi ändå försöka bli lite mer aktiva, så om du är intresserad av att recensera någon av Bluebox.se produkter, eller att vi sponsrar en tävling på din blogg får du gärna skriva en kommentar till detta inlägg! Tips! Du kan också hålla koll på vår Facebooksida http://www.facebook.com/Bluebox.se, där vi då och då söker produkttestare till olika produkter.

Vi är i första hand intresserade av att komma i kontakt med etablerade bloggar som skriver om saker som kan vara relevant för Bluebox.se kunder (t ex inredning, barn/baby, bakning, roliga prylar, presenter och livsstil). Rena tävlingsbloggar och länksamlingsbloggar är inte aktuella i detta fallet.

Skriv om du är intresserad av tävlingssponsring eller att recensera, och gärna vilken/vilka produkter som skulle passa bäst att recensera/tävla ut på din blogg.  Ange hur många besökare din blogg har per dag (bör vara minst 100 st), och gärna även hur många prenumeranter. Glöm inte att ange din bloggadress och e-post.

Vi kommer att titta på alla kommentarer och löpande välja ut någon/några bloggare varje månad att skicka prylar till. Vi kommer då att kontakta er direkt via den e-postadress ni angett för en mer ingående diskussion.

Ha det fint!
//Charlotta

Ps. Bli inte ledsen om vi inte väljer just din blogg, för istället för prylar kan du få provision på köp, om du länkar till oss via annonsnätverket Tradedoubler. Du kan läsa mer om Tradedoubler här.

 

40 Comments

 • Malin Malekova

  Hej!
  Jag är väldigt intresserad av att recensera en/flera produkter från er. Har precis köpt saker hos er som ska bli julklappar i år. Men alltid kul att samarbeta med företag eftersom min blogg är stor. Jag har över 5 000 läsare per dag, men nu den senaste veckan har det varit mellan 6-7 000 besökare.

  När det gäller vilken/vilka produkter jag vill recensera spelar ingen roll. Jag är öppen för det mesta & jag har många olika läsare. Älskar roliga prylar & egentligen helt onödiga. Som glödlampor med färg, hur cool är det inte? Men man kan varken läsa eller se något när man har den tänt. Ja, ni får välja fritt från erat lager vad ni vill skicka & OM ni vill skicka produkter till mig. Det är er jag skriver om & era produkter jag recenserar. Kom ihåg det 🙂

  Hoppas ni hör av er! Kramar Malekova

 • Designtjejen/Emmelie

  Hej!

  Jag har tänkt att ha en adventskalender under december månad och tänkte om ni skulle vilja ställa upp en med en vinst en dag.
  Jag har en inredningsblogg som under den senaste månaden har haft i genomsnitt 1000 besökare/dagligen. På Bloglovin har jag 384 prenumeranter.
  Hälsningar
  Emmelie

 • Amandas jul

  Hej!
  Jag är intresserad. Driver en julblogg med runt 200-250 unika läsare per dag, och 42 prenumeranter. Hade varit roligt ifall ni ville sponsra med pris till en tävling…gärna från eran julkategori.

 • sandra

  Hejsan!

  Jag är intresserad av en sponsringstävling för min blogg!
  Den produkten jag tycker är lämplig att tävla ur från er är Akutgåva – Kära Mamma & Kära Pappa, fyll-i-böcker (2-pack)
  Varför jag tycker det är mycket för att jag gav ut julklappstips på det i min blogg och skulle vara roligt att kunna
  ge mina läsare chansen att vinna det. en perfekt julklapp enligt mig!
  Jag har mellan 100-150 läsare om dagen och ibland kan det bli mera!
  min blogg: http://www.sandrabloggar.se

  Här kan ni även se mitt inlägg om mitt julklappstips från er: http://www.sandrabloggar.se/?p=9404

  min mail: sandrajonsson__@hotmail.com

 • Nina

  Jag är väldigt intresserad av att recensera någon av era produkter. Min blogg handlar en del om inredning, små prylar och presenter, bakning, livsstil och lite om småbarn. Om ni inte vill ha en recension så lottar jag annars väldigt gärna ut något på bloggen.

  Kak/bakformar, inredningsdetaljer eller något smycke skulle passa in bra på min blogg.

  Varje dag har jag ca 250-400 besökare.

  Mvh Nina

 • Sandra

  Hej!

  Mitt namn är Sandra Skoog och jag bor på Donsö i Göteborg södra skärgård. Jag älskar er websida! Gillar verkligen ert koncept och att det finns något för alla! Jag driver en blogg som heter Ett liv vid havet där jag berättar om hur det är att leva på en ö och hur vardagslivet ter sig för en småbarnsmamma i skärgården. Mina barn är 1 och 6 år gamla.

  Jag undrar nu om ni skulle vara intresserade av ett samarbete i någon form? Ni kanske skulle vara intresserade av att sponsra med ett presentkort i en tävling? Eller någon produkt? Eftersom jag har väldigt många olika typer av läsare skulle något från kategorin “Inredning” passa, t ex Lego förvaringsboxar. Jag har haft ganska många tävlingar under hösten och vintern och kommit ifrån mitt koncept med bloggen lite grann. Jag har nu bestämt mig för att hålla specifika tävlingsveckor istället några gånger per år. En ny tävling varje dag under en vecka och varje tävling pågår under två veckor. Endast väl utvalda företag. Jag kommer att hålla min första tävlingsvecka under v. 7 eller 8 2012 och undrar nu om ni skulle vara intresserade av att delta? Tre företag är redan klara, b la Willvin Design ( http://www.willvin.se ). Endast seriösa företag som är intresserade av samarbete och inte bara gratis reklam!
  Jag har över 60 följare via Bloglovin och närmare 200 gillar bloggen på Facebook.

  Hör gärna av er så snart som möjligt!

  Ser fram emot ett trevligt samarbete!

  MVH
  Sandra Skoog

  Webbadress. http://otjejen.blogspot.com

 • Monia

  Hej! Mitt namn är Monia Sundgren och jag driver bloggen http://moniasundgrenjansson.blogg.se

  Jag är 23 år och väntar mitt första barn, är nu i v. 34 och min blogg har flitigt besökts av blivande mammor, redan existerande mammor, och kvinnor som försöker få barn. Jag har märkt att intresset för min blogg ökar varje dag och i dagsläget har jag ungefär 200 unika besökare som letar sig in varje dag och läser , diskuterar och funderar. I bloggvärlden är det vanligt med tävlingar sponsrade av företag och tanken slog mig idag att jag också skulle vilja tävla/lotta ut något till mina läsare. Eftersom målgruppen på min blogg är just föräldrar så passar erat företag mig bra! Därför undrar jag nu om ni är intresserade av att sponsra med en vara, ett presentkort eller liknande hos er, i utbyte att jag gör reklam för eran hemsida? För att fler är mina 200 läsare ska hitta tävlingen och uppmärksamma er så kan exempelvis reglerna vara att de som tävlar ska länka mig OCH er i sin egna blogg – då kommer tävlingen och eran hemsida att sprida sig väldigt fort!

  Låter det intressant så hör gärna av er så pratar vi mer.

  Med vänliga hälsningar / Monia Sundgren

 • emy

  Hej!
  Jag bloggar på http://www.lippyys.blogg.se och bloggar om allt mellan himmel och jord. Älskar inredning och skriver ofta om inredning och coola prylar!
  Jag tänkte höra med er om ni är intresserade av att ha någon tävling i min blogg eller om jag bloggar om någon av era produkter?

  Hoppas på positivt svar!
  Hälsningar
  Emma

 • Jannice Nordin

  Hej!
  Jag driver bloggen “Småbarnsmamma” på en av Sveriges mest besökta sidor. Jag har en hel del läsare varje dag och skriver om livet som just småbarnsmamma. Min största målgrupp är barnfamiljer och gravida!

  Tycker att det vore kul att få ha en tävling i samarbete med er där jag kan få lotta ut några produkter som inriktar sig till barn. Jag har kikat runt lite och är mycket intresserad av nappen, gravidsmycket, lunchboxen och picknickskeden! Men jag är öppen för förslag.

  Jag skulle också vilja få recensera spagettimåttet då jag är helt hopplös när det gäller att koka spagetti, det blir ALLTID för mycket. Är även sugen på att prova på handkrämen cupcake, lego förvaringskloss (rosa 8 pluppar) och lite pyssel (origami pappersark). Mina barn älskar att pyssla så det vore kanon!

  Hoppas på återkoppling!

  Med vänlig hälsning
  Jannice Nordin

 • Ellen Pettersson

  Hejsan 🙂
  Först vill jag säga att ni har en helt underbar sida. Jag hittar nya saker jag vill ha varje gång jag är inne. Jag driver en blogg som mestadels handlar om min son på 4 månader, inredning, smink och livet. Jag har ca 6-700 läsare om dagen. De flesta är kvinnor mellan 18-35.
  Jag skulle jätte gärna vilja samarbeta med er!!!
  Som ni kanske förstår ligger intresset i att bli sponsrad och skriva recentioner om barnsaker och inredning, jag bakar även mycket på min fritid.
  Jag har många förslag på hur vi kan få ett bra samarbete och jag hoppas att ni är intreserade 🙂
  Jag har tidigare gjort endel samarbeten med olika företag som har blivit lyckade.
  Jag håller tummarna och hoppas ni hör av er, kolla gärna in min blogg om ni tycker det passar!
  MVH Ellen Pettersson

  http://www.alltomellen.blogg.se

 • Nike♥

  Hej,

  mitt namn är Nike och driver bloggen http://lillasystern.blogg.se – där ´jag bloggar om allt mellan himmel och jord. Jag har precis avslutat en lite ”mini-blog-award” tävling där jag har utlovat finfina priser! Dock har jag inget stor plånbok för att kunna köpa saker till vinnarna och därmed undrar jag om ni skulle vilja stödje mig med några produkter som de fantastiska vinnarna får!

  Min blogg har cirka 0-200 läsare om dagen och skriver verkligen om allting. Hälsa, mat, inredning, mode, skolan, video, fotografitips och mycket, mycket mera! Hoppas att ni skulle vilja sponsra min tävling! Kramar

 • Vira

  Jag heter Vira och driver en av sveriges största alternativa bloggar: Kandylandy.se med nära
  30 000 unika besökare i veckan.

  Om sex veckor ska jag bli kattägare för första gången i mitt liv och hittat denna underbara lilla matskål jag skulle vilja testa och recensera:
  http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a08249 (svart)

  Här är ett inlägg med min katt: http://kandylandy.se/2012/february/namnforslag.html#comment

  Hör av er om detta låter intressant!

  Mvh Vira

 • Desirée Larsen

  Hejsan!

  Desirée Larsen heter jag och driver bloggen http://desiree1988.blogspot.com
  Jag bor med min make och mina två underbara barn. Dottern är född i augusti 2009 och sonen i mars 2011. På min blogg skriver jag om mammalivet, mina bak- och tårtprojekt, mina barn och om kläder och produkter vi köpt etc. Bägge mina barn använder kavatskor, de sitter perfekt på foten och jag tycker kvalitén är superbra!

  Jag har i snitt 200 besökare per dag men läsarantalet går stadigt uppåt.

  Jag skulle gärna vilja ha ett samarbete med er där jag recenserar någon produkt.
  Har nedan ett par länkar på produkter som jag skulle bli glad över om jag (och barnen) fick recensera.

  Själv hade jag uppskattat att få testa Nordic Ware Kakform – tåg med vagnar (http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a02654&page=8&countrs=84&size=12&method=varu&varu=bakning) då jag ofta bakar kakor och tårtor och detta tåg hade passat perfekt att få recensera.

  För dotterns del så skulle Modellera superhjältar (http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a08189&method=varu&varu=leksaker&time=1) vara väldigt passande, då hon älskar att leka med lera och gärna gör fina figurer.

  Min blogg: http://desiree1988.blogspot.com

  Mvh Desirée Larsen
  Sankt Jörgens Väg 28F
  42249 Hisings Backa

  mailadress: desiree.larsen@live.se
  Mobil: 0708619551

 • Marie Öberg

  Hej på er! 🙂

  Jag förstår att Ni får väldigt många förfrågningar gällande bloggsamarbeten oh sponsring så vad är det då som egentligen utmärker MIN blogg bland alla andra?
  Jo, min blogg växer otroligt snabbt och likaså läsarantalet. Nu har jag ca. 200 läsare per dag men jag märker att verkar tillkomma några stycken för varje dag.
  Jag tror dessutom att mina läsare märker att jag inte är någon “reklampelare”, tvärtom! Jag bara ÄLSKAR att luska fram riktigt BRA produkter och när jag väl hittat en så vill jag dela med mig av mitt fynd för att jag själv anser det vara jättebra! Och kärlek ska man ju dela med sig av! 🙂

  Jag är väldigt intresserad av att recensera produkter men även av utlottningar. Min absoluta storfavorit hos Bluebox är nog denna: Oilily Paisley Flower – iPad-fodral, brun
  Skulle möjlighet och tillfälle bjudas så skulle jag väldigt gärna prova den. Jag sitter med min iPhone i händerna rätt så ofta så då vore det fantastiskt att hålla i något kvalitativt..ja, förutom min iPhone då. 🙂

  I övrigt bloggar jag om barn & familj, mode för barn & vuxna, skönhet & hälsa och lite mixat och blandat på sidan av.
  Titta gärna in hos mig och om Ni tror att jag skulle kunna passa hos/med Er så skulle ingen bli lyckligare än jag. 🙂
  http://www.marremedmera.se

  Ha en fortsatt jättefin dag och en riktigt härlig helg!
  Hoppas på återhörande! 🙂

  Bästa hälsn.
  Marie Öberg
  marie.oberg@live.com

 • Erika Norvall

  Hej!
  Jag heter Erika och jag driver en blogg (http://erikanorvalls.blogg.se/) och jag undrar om ni är intresserade att samarbeta! Jag har ca 100-150 läsare om dagen. Om jag uppdaterar mycket så har jag ca 200-250 läsare. Jag undrar om ni vill samarbeta genom att ge mig någon gratisprodukt från er butik (t.ex. Någon rolig sak, såsom Glödlampor salt och pepparkar, Slice and Store – skärbräda med integrerad kniv, mörkgrå), så skriver jag ett inlägg med några positiva ord på min blogg och länkar till er plus facebook! På så vis får ni reklam för er produkt! Om ni har en banner kan jag även lägga in den på min blogg! Hur tycker ni att det låter?

  Mvh
  Erika Norvall
  http://erikanorvalls.blogg.se/

 • isabelle engqvist

  Hej!

  Jag driver en modeblogg, där skriver jag om allt möjligt! Så som prylar, väskor, skor etc.
  Jag har ca 2100 st besök per vecka än sålänge, det bara ökar. Har runt 60, de ökar också, unika besökare per dag. Jag skulle vilja recensera någon produkt, en rolig produkt! Det kommer locka till sig besökare på er hemsida, eftersom jag har ca 800 + som läser min blogg per dag!

  ha det bra,

  mvh isabelle engqvist
  soosiick@hotmail.com
  http://nattstad.se/engqvistbellsi

 • DIANA ÖSTERBERG

  Hejsan! Jag kontaktade er via er mejl, men vart hänvisad hit. Jag är intresserad utav ett samarbete med er! Jag heter Diana och driver bloggen dianaosterberg.blogg.se, men ca 800 unika läsare per dag! Jag är intresserad utav en recesion, och om ni tycker det gick bra! Så kan vi även ha en tävling om ni vill det?

  Jag är intresserad utav eran otroligt snygga laptop väska!
  http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a06731&page=4&countrs=36&size=12&method=varu&varu=vaskor
  Vi har fått skoldatorer till skolan, och fått urfula väskor. Så skulle verkligen vara grymt med en sån väska, att piffa upp sin outfit med. 😉

  Eller era mikrovågstofflor.
  http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a07455&page=2&countrs=12&size=12&method=varu&varu=avslappning

  Nu är det ju mot vinter.. och här hemma blir det hur kallt som helst! Vi sparar även på värmen i huset, eftersom den blir skyhög på räkningen. Speciellt på vintern! Så ett par mysiga tofflor skulle jag inte tacka nej till, så jag inte fryser om fossingarna mina.

  Det finns möjlighet att lägga upp en banner på min blogg om det önskas.
  mvh Diana

 • Tova Bokugglan

  Hej! 😀

  Jag heter Tova och är 14 år. Jag driver bokbloggen Bokugglan.blogspot.se.

  Jag skulle vilja recensera “Conceal – Den osynliga bokhyllan” på min blogg. Företag brukar ju vilja ha “nischade” bloggar och den bokhyllan passar till en bokblogg, tänkte jag 🙂

  Jag har ungefär 100 besökare/dag.

  Tova
  bokugglan@hotmail.se
  bokugglan.blogspot.se

 • Sofia

  Hejsan!

  Jag heter Sofia, är 27år och bor tillsammans med min sambo och tre underbara “skitungar” i ett radhus i Borås.
  Jag driver sen ca 2månader tillbaka bloggen http://mamafia-sofia.blogspot.se. Just nu hamnar jag på ungefär 150-250 unika besökare om dagen, och märker att antalet ökar mer för var dag som går.
  I bloggen skriver jag om vardagenshändelser, både stora och små. Detta bllandat med matlagning,pyssel och steg-för-steg beskrivningar.
  Jag älskar få använda mina kreativa sidor, just nu är bakning och tårtdekorering av största intresse. Men inredning kommer inte långt efter 🙂

  Jag hade tyckt det vore jättekul att få samarbete med er.
  Både genom att recensera olika produkter eller att anordna någon kul tävling.

  Till min blogg passar nog det flesta produkter, men framför allt bakning/matlagning. Barnrelaterade ting. Men även och mode/skönhetsprodukter, för visst gäller det att skämma bort sig själv emellanåt, trots att man blivit mamma 😉
  Sen älskar jag allt som har med inredning att göra, tycker det är de “små detaljerna” som gör ett hem charmigt och personligt.

  Tack så mycket på förhand!

  Hälsningar Sofia
  http://mamafia-sofia.blogspot.se
  s.fia@live.se

 • Victoria

  Hej!
  Jag driver julbloggen Victorias Jul (victoriajul.blogg.se) jag har haft bloggen i ungefär 3 år.
  Jag är i första hand ute efter ett pris till en tävlning i bloggen och det skai så fall vara något juligt om tex, http://www.bluebox.se/Alessi-Julkrubba-Presepe, http://www.bluebox.se/Saltkar-Snogubbe eller denna http://www.bluebox.se/Mellan-Julsack

  Jag har mellan 150 – 300 läsare per dag men av erfarenhet brukar det bli fler och fler ju närmare jul man kommer

 • Rebecka

  Jag driver en rockig blogg med en inriktning på mode och skönhet. Jag älskar att tipsa mina i genomsnitt 720 läsare/vecka om roliga grejer, snygga smycken och coola kläder.

  Eftersom att ni har så himla många grymma smycken kan jag inte bestämma mig, utan föreslår istället att läsarna får välja ett smycke upp till en viss summa. Ni får självklart sätta priset!

  Jag är även öppen för att testa och recensera era produkter/göra reklam för er, gärna något i samma stil som min blogg. Kanske något från skönhetsavdelningen, typ era våtservetter eller krämer? Eller varför inte något till sovrummet, nu när jag snart ska möblera om i mitt rum?

  Som ni ser har jag hur många idéer som helst, och ni får gärna komma med fler. Jag är flexibel och visar gärna upp delar av ert sortiment flertalet gånger!

  Skulle vara superkul att bli utvald, håller tummarna för det. Vi hörs! 🙂

 • nathalie

  Hej! Jag driver bloggen http://www.naxo.blogg.se och har runt 180 besökare per dag. Jag har just nu en julkalender och undrar om ni skulle vilja vara med på lucka 24? Tycker ni har en väldigt bra sida och vill därför ha er på höjdpunkten. Hittade mycket varor jag tyckte om och hade varit roligt att lotta ut ett presentkort, en viss summa vinnaren kan handla för i butiken.

  Vad hade ni tyckt om detta? Ni får gärna höra av er. 🙂
  Mvh Nathalie

 • Andreas Höglund

  Hej,

  Mitt namn är Andreas Höglund och jag driver hockeybloggen AfterIce.se.
  Jag är intresserade av att bli sponsrad med lite prylar som jag kan tävla ut på min blogg. Bloggen har dagligen ca: 4-500 unika besökare. Kollar vi inte unika, så kan det ibland bli upp emot 1.500 besök om dagen. Har många besökare som går in flera gånger om dagen.

  Så vill nu sponsra min blogg, får ni gärna höra av er.

  Med vänlig hälsning,
  Andreas Höglund
  AfterIce.se

 • Emely Tuväng

  Jag har mellan 110-150 besökare per dag just nu!
  Har 43 följare på bloglovin.
  Vad som vore bäst/lämpligast för min blogg är något inom baby/barn då jag har en son på 2,5 år som det handlar mycket om och en liten flicka som kommer i början på april. 🙂

 • Pernilla Fryklund

  Hej Bluebox!

  Jag driver bloggen http://www.modeblogg.com. Här skriver vi främst om mode och skönhet men även om resor, mat & dryck, mm. En feel-good blogg helt enkelt 🙂

  Jag har mellan 100-500 unika besökare om dagen. Jag älskar era prylar och skulle gärna vilja skriva ett inlägg om era fräcka retrosaker, givetvis med en länk till er! Jag är främst intresserad av retrosakerna Necessär- Queen of fucking everything och Retro börs i vinyl (good girls go to heaven..). Tycker det passar bra till just min kategori av läsare.

  Jag driver även http://www.presenttipsarna.se, där en hel del av era produkter finns representerade.

  Ser fram emot att höra från er. Vänliga hälsningar
  Pernilla Fryklund

 • Magda

  Hej.

  Jag vill skriva och anmäla intresse för ett samarbete med er. Jag tycker att ni har en hel del spännande att erbjuda när jag ser på er Kök avdelning.

  Jag har en blogg med ca 5000 följare.
  På instagram har jag 2700 följare just nu http://followgram.me/magdalchf

  Om ni kan tänka er ett samarbete kan ni nå mig via mailen.

  Hoppas höra från er. Mvh Magdalchf

 • Amanda Rahnboy

  Hejhej! Jag är en 14 årig tjej med över 1000 besökare dagligen! På fritden så pysslar jag mycket med scrapbooking och bakar cupcakes. Jag har snart hållt på med cupcakes i över två år. På min blogg så har jag en egen kategori med cupcakes, ni kan gärna kika in på den och kolla på mina cupcakes som jag har gjort/bakat! Men det var så att jag undrar om jag hade kunnat få dela ut något som har med cupcakes att göra i en tävling? 🙂

  Det hade varit otroligt roligt!
  Hoppas ni hör av er! 🙂

 • HANNA

  Hej! Jag bloggar på hannalovisasol.se och har ca. 800-1000 unika besökare dagligen. På bloglovin har jag över 1800 prenumeranter!
  Jag är först och främst intresserad av ett samarbete i form av recention och kan även tänka mig att anordna en tävling. Utöver det kan jag gärna tipsa om produkter i ett inlägg för extra exponering på min blogg.
  Produkterna jag är intresserad av är de man kan hitta här: http://www.bluebox.se/Alla-Hjartans-Dag Just på grund av att det snart är alla hjärtans dag, men jag kan även jobba med andra produkter om ni vill det.

  Hoppas ni hör av er snart.

  Mvh
  Hanna
  hanna.loviisasol@hotmail.com
  http://hannalovisasol.se

 • Tatyana

  Hej

  Jag är intresserad av att i första hand recensera produkter. Jag har en blogg som riktar sig till gravida och föräldrar. Jag har en 4-månaders och en 2-åring och skulle vilja recensera produkter för barn/baby.

  Mvh
  Tatyana

 • Klara - Malmös största hästblogg

  Hej! Jag driver Malmös största hästblogg med runt 100-200 besökare om dagen. Nu på senaste tiden så har bloggen växt markant och jag är nu intresserad av att ha en bloggtävling för mina läsare. Jag tar emot vad för sorts produkt som helst, men tänk gärna på att mina läsare är runt 11-20 år och en stor majoritet är tjejer och hästintresserade.

  Jag ser fram emot ert svar.

 • LIw

  Hej,

  ni får jätte gärna kolla in hos mig och se om det kan vara intressant med en recension eller tävling. Jag skriver en vardags blogg kring föräldraskap och om att vara mamma. Har 150 unika/dag samt över 400 följare på tvitter 250 på instagram och använder både bloglovin och facebook för att nå ut till mina följare.
  //
  Liw

 • Emelie Olofsson

  Hej! Jag skulle gärna kunna recensera produkter, eller tävla ut. Jag har mellan 300-500 unika besökare varje dag. Jag har 121 prenumeranter på Blogkeen. Min blogg innehåller lite av varje. Bla inredning och roliga prylar!

 • Sol Lannebjer

  Hej! Jag skulle vara intreserad av att recensera någon av era produkter. Jag skulle helst vilja recensera accessoarer och skönhet.
  Jag har precis startat en ny blogg, innan bloggade jag på blogg.se men tröttnade lite och min uppdatering var ganska dålig. Så startade alltså en nya blogg, på nattstad.se! Jag har inte fått med mig alla läsare dit från min gamla blogg med det blir fler varje dag. På min gamla blogg hade jag 150-300 unika läsare om dagen. Nu på min nya blogg har jag runt 150 unika om dagen!
  Jag bloggar om mode, skönhet, vardag och lite tips. Just nu befinner jag mig i Thailand på en ö som heter Koh Lanta. Och bloggar mycket om mitt liv som en 13årig tjej här.

Leave a Reply