Nya produkter,  Presenttips

Nyheter på Bluebox.se

Det har varit många leveranser de senaste dagarna vilket inneburit att både jag och kollegorna på lagret har fått lägga in en högre växel. Här är några favoriter bland alla nyheter som  som lagts upp i webshopen denna vecka!

  1. Den här putsduken skulle vara perfekt till min iPhone som alltid är full av fingeravtryck. Särskilt efter att min sambos systerbarn har lånat den för att spela spel, med kladdiga ostbågefingrar… Ett smart ställe att förvara duken på är innanför mobilskalet, blev mycket nöjd när jag kom på det!
    Putsduken ingår i serien Pets Rock, en kollektion av olika produkter med motiv av “djurifierade” skådespelare och artister. Den här är med Snoop Dogg, omvandlad till hund.
  2. Söt uggla att hänga i nyckelknippan. Den är inte bara dekorativ utan är kryddad med några finesser. Trycker du in knappen på baksidan lyser den från sina ögon och ger ifrån sig ett hoande skri.
  3. Mjölkkanna i porslin, formad som ett mjölkpaket. Matchar med:
  4. Sockerskål i porslin, även den formad som ett mjölkpaket. Rolig detalj på tebjudningen!
  5. Rudolf miniväska från Koziol. Smart liten väska att hänga på temuggen för att sedan dumpa tepåsen i efter användning. Kan även fyllas med sockerbitar, eller varför inte en liten kaka till kaffet?
  6. Skimrande läppbalsam från Oilily. Otroligt fina plåtaskar med söta texter och motiv. Ger ett diskret skimmer på läpparna med en mjukgörande effekt. Precis som jag vill ha det!
  7. Jag skrattade högt när jag skulle beskriva den här boken. Vardagsedge är en bok med 56 tips på en roligare och mer spännande vardag, presenterade med hjälp av fina svartvita illustrationer och minimalistisk text. Vad sägs om att t.ex. bada med för stora badbyxor eller att ställa fulla kaffekoppar runt tangentbordet?Ibland måste man leva lite farligt för att inte tappa glöden. 😉 Hitta utdrag från boken här!
  8. Åh, de här tvålarna blev genast favoriter. Jag skulle vilja ha en av varje sort. De doftar ljuvligt, ger ett krämigt lödder och ligger i finaste plåtburkarna! Scottish Fine Soaps är namnet, och du hittar dem här!

De här produkterna kan jag verkligen rekommendera, och du hittar fler presenttips här!

Imorgon är det ny vecka, nya tag, och nya produkter som ska beskrivas och plåtas.
Håll utkik efter fler nyheter här!

Leave a Reply