Höstprylar,  Presenttips

Hur man överlever hösten

Jag har aldrig varit ett fan av hösten. Visst är det vackert med alla höstlöv och mysigt med tända ljus, men mörkret och kylan får mig att vilja gå i ide under duntäcket och inte vakna förrän till våren.
Denna vecka har man riktigt känt i luften att hösten har kommit. Ironiskt nog fick jag en riktig dunderförkylning i början av veckan också. Kanske är det därför jag inte är så förtjust i denna årstid?
Här får ni i alla fall mina bästa tips på hur man överlever hösten på trevligaste och behagligaste sätt!

Stinas höstfavoriter!

  1. Elektriska stearinljus med fjärrkontroll. (Säljs i 2-pack!) Ljusen ser ut och känns som äkta stearinljus men är i själva verket batteridrivna och därmed både brandsäkra och håller längre. Tack vare den tillhörande fjärrkontrollen kan man kan sätta på och stänga av ljusen direkt från soffan, perfekt för oss lata! Jag gav min farmor och mormor och morfar dessa ljus i julklapp förra året och jag tror de var riktigt uppskattade.
  2. Mikrovågstofflor. För maximal värme i höstkylan kan jag tipsa om dessa gosiga tofflor. Tofflorna är fyllda med linfrön och kan värmas i mikrovågsugnen, som vetevärmare/vetekuddar ni vet. Bara en soffa och en bra film som saknas, sen är kvällen räddad!
  3. Kusmi te. För rassliga halsar och stressade själar kan jag rekommendera en lugnande kopp Kusmi-te. Min favorit är Prince Vladimir! Vi säljer teerna i både små och stora plåtburkar, och visst är dom fina?!
  4. Läppbalsam. Man ska inte glömma att skämma bort sin hy extra mycket under höst och vinter. Nariga läppar? Nej, tack! Dessa uggleformade läppbalsam är riktigt söta. Små och smidiga att ha redo i handväskan. Ugglorna finns även i en större variant med handkräm.
  5. Doftljus från Voluspa. Några av mina absoluta Bluebox-favoriter är de lyxiga Voluspa-ljusen! Underbara dofter och med fina förpackningar. Mina favoritdofter är French Bourbon Vanille, Winesap Apple Spice, Makassar Ebony & Peach och Snow Flakes. En doft för varje rum. 😉

Jag har samlat fler hösttips här!

2 Comments

Leave a Reply