På mässa

Bluebox besöker Days of Trade Malmö!

Den 25:e april hölls den årliga mässan Days of Trade på Slagthuset i Malmö. Ett glatt gäng från Bluebox var på plats för att utforska det senaste inom inredning och design och få inspiration!

När vi väl var där, möttes vi av en livlig och inspirerande atmosfär med massor av utställare som visade upp sina senaste produkter och tjänster. Vi blev imponerade av utställarnas fantastiska montrar. Det var en inspirerande syn att se alla vackra inredningsdetaljer och möbler som var utställda. Vi hade en upptagen förmiddag framför oss och började med att gå runt och besöka olika montrar, tala med representanter från olika företag och se vad de hade att erbjuda. Vi fick se massor av fina och färgglada inredningsprylar. Allt från fikabrickor och disktrasor till roliga teer i snygga förpackningar och söta vaser.

Här har vi en del av det glada Bluebox-gänget!

Sammanfattningsvis var det en otroligt givande dag för oss på Bluebox. Vi fick möjlighet att se de senaste trenderna och innovationerna inom vår bransch och lära av andra som är lika passionerade som vi är. Vi lämnade mässan med nya idéer och inspiration för att fortsätta driva vårt företag framåt och utveckla vårt sortiment. Håll utkik på vår hemsida! Vem vet, det kanske dyker upp lite roliga nyheter snart!