Övrigt,  Sällskapsspel

5 sällskapsspel för julledigheten

I år kommer vi spendera mycket tid med den närmaste familjen – köp hem några roliga sällskapsspel att sysselsätta er med mellan julmaten och (förhoppningsvis) snömyset. Här kommer våra 5 mest populära sällskapsspel. Vilket blir ert favoritspel?

a16253_

Det borde man ju veta! – Sätt din kunskap på prov om sånt du faktiskt borde veta. Ett underhållande spel, fullproppat med över 400 roliga och annorlunda ja eller nej-frågor.

Idiotkunskap – Spelet om allt du inte fick lära dig i skolan. Vet du vilken människa som genererar flest träffar på Google eller varför Mona Lisa inte har några ögonbryn?

a16252_

Före eller efter? – Var det 1939… eller 1942? Glöm årtalet, i detta medryckande frågespel räcker det att svara om en händelse hände FÖRE eller EFTER ett annat.

Svenskar, inte så lagom som vi tror.. – över 300 knäppa, kluriga och vrickade frågor om allt det där som är kul, spännande, pinsamt och totalt meningslöst att veta om svenskar!

Sanning eller Skitsnack – Ett helkul frågespel med över 400 frågor där det gäller att kunna skilja skitsnack och knasiga lögner från hysteriskt galna sanningar.

Se fler sällskapsspel här