Sommarprylar

3 måsten till picknicken

Denna sommaren kommer se lite annorlunda ut, kanske kommer du träffa vänner och familj ute i parken eller på stranden. Här tipsar vi om tre prylar du behöver till picknicken i sommar ☼

a15327_ (1)

Picknickkorg – Kylväska och sittpall i en
En mjuk picknickkorg med många praktiska funktioner: Den håller mat och dryck kall eller varm i 4 timmar, kan vikas platt när den inte används, har en justerbar axelrem och är tillräckligt stabil att sitta på. En kylbox och sittpall i en!

a16090_ (1)

Bärbar grill – BBQ Briefcase Grill
Nu kan du enkelt bära med dig grillen till stranden och parken – och du kan göra det med stil! BBQ Briefcase Grill är en hopfällbar och portabel grill, formad som en läcker portfölj av svart metall. Inuti väskan finns en grill och ett fack för grillkol. Grillväskan är liten och kompakt och har ett handtag som gör den smidig att bära med sig.

a15007_

Rese-Hängmatta för 2
En smidig campinghängmatta för en eller två personer. Hängmattan väger endast 600 gram, tar liten plats i packningen, är enkel att sätta upp och lätt att vika ihop. Perfekt för resa, camping eller att sätta upp när picknicken börjar bli lite uttröttande.

Du hittar fler picknick- och sommarsaker här