Övrigt

Tips på Fars dag presenter!

Söndagen den 13:e november smäller det! Dagen som är tillägnad alla fantastiska pappor, nämligen fars dag! Här kommer lite tips på presenter som definitivt kommer liva upp papporna på deras dag!

 

a11708_2

1) En riktig god whisky bör avsmakas med en kall isbit i. Men då finns det samtidigt en risk att den blir vattnig när isen smälter. Och det vill vi ju inte ska hända pappa på fars dag! Därför är det en kul idé att istället använda whiskystenar som både är kalla och stenhårda! Bjud pappsen på en whisky on the rocks 😀

 

a11707_2

2) Planerar man att ge bort whiskystenar så kan det vara kul att matcha med några whiskyglas! Dessa är även lite extra roliga då de har en rundad botten som gör att glasen lutar utan att någon dricka spills! Om inte personen redan druckit lite för mycket whisky det vill säga…. 😉

 

a10302_

3) Ibland kan det vara kul att ge bort en fars dag present som gör att hela familjen umgås under dagen. Spelet Röda Tråden går ut på att försöka koppla ihop tio udda saker och försöka lista ut dess gemensamma nämnare. Kul spel som gör fars dag till en familjedag!

 

m00578_-1

4) Att vara pappa är ju nästan som att vara stålmannen. Han kommer alltid till undsättning, städar upp det “någon” stökat ner och är allt som oftast ganska stark. Därför passar denna morgonrock med stålmannen-logga superbra till alla superpappor där ute! Finns också som Batman!

 

m01806_

5) Är pappa lite skäggig? Då kan det vara härligt att sätta en guldkant på rakningen  med en klassisk rakborste av hög kvalitet från Edwin Jagger! Borstarna kommer definitivt se snygga ut i pappas badrumsskåp!

 

a13087_-1

6) Föräldrar gillar ofta när man ger bort saker som man gjort själv. Med denna fyll-i-boken får du hjälp med att sätta ord på dina känslor för hur mycket pappa betyder för dig! Det finns även plats för egna fotografier och annan utsmyckning så du kan göra boken lite extra personlig för pappa 🙂

 

m01800_2-3

7) Vägen till pappas hjärta går genom….. magen? Hur som helst så har ingen blivit ledsen av godis! Är din pappa en lakritsälskare så blir denna oslagbara trio härlig present! Ett säkert kort om man är osäker på vad man ska ge eller är ute i sista minuten.

 

Du hittar fler roliga fars dag presenter här! 🙂