Övrigt

11 saker som underlättar din vardag

a09115_

1) En smart magnetisk hållare till disktrasan. Slipp hänga disktrasan över kranen eller låta den skräpa på diskbänken och använd denna snygga hållare istället. Den monteras med två starka magneter och kan placeras var man vill.

 

a12267_3 (1)

2) Tillaga knaperstekt bacon enkelt i mikrovågsugnen med en baconbricka. Lägg baconskivorna på brickan och låt mikron göra jobbet. Du slipper kladd och stekos!

 

a07522_

3) Snitta sekundsnabb med en blomsnittare. Trä in snittblomman i verktyget och skär därefter av stjälken till önskad längd. Snabbt och enkelt! Det vinklade snittet gör att blomman håller sig fräsch längre.

 

m01355_

4) Yoghurtbärgare med plats för müsli eller bär i locket. Med en smart take away-mugg kan du ta med din frukost eller ditt mellanmål på bussen, till jobbet, på gymmet eller utflykten. Perfekt om du alltid är på språng!

 

a12265_

5) Få perfekta runda köttbullar med en köttbulletång. Slipp tidskrävande rullning och kletiga fingrar!

 

a12262_ (1)

6) Kläm ut det sista med hjälp av en tubklämma! En smart liten metallpryl som funkar till alla sorts tuber.

 

m00816_

7) Aldrig mer kastruller som kokar över! Med ett överkokningsskydd kan du titta bort utan att behöva oroa dig för översvämning.

 

a09379_2

8) Koka perfekta ägg! Äggtimern ändrar färg från orange till gult för att indikera när ägget är löskokt, mellankokt eller hårdkokt. Lägg den bara i kastrullen tillsammans med äggen du ska koka och håll ett öga på färgen. Enklare blir det inte!

 

a06978_

9) En självgående visp. En uppfinning som ger dig tid över till annat medan såsen står och puttrar eller soppan sjuder! Genom bara ett enkelt tryck på toppen sätter Stirr i gång att snurra och förhindrar såsen från att fastna i botten medan du kan ägna dig åt annat.

 

m00688_ (1)

10) Marinera på nolltid! Med en snabbmarinerare blir köttet marinerat och mört bara på några minuter. Perfekt om det kommer oväntade gäster!

 

m01515_

11) Droppstopp för glasspinnar. Ingen mer kladd! NoDrip samlar upp den smälta glassen så den inte rinner ner över fingrar och kläder. Perfekt för alla småbarnsfamiljer!

 

Leave a Reply