Roliga nyheter!

☼✿ VÅRFEST! ✿☼

Våren är en födelsedagsspäckad årstid. Kalas, fester och middagar i vårsolen avlöser varandra – så himla härligt. Därför är det lite extra perfekt att vi har fått in så mycket roliga partyprylar!

a13201_

a13201_d

a13201_3

Phootoboth Props i alla möjliga färger och former, för att ta selfien till ytterligare en ny nivå. Här körde vi några av grejerna på en liten testrunda och ja..Vi tyckte vi var ganska fina i alla fall!

 

a13200_b_fix

En riktigt kul detalj på festen är dessa populära bokstavsballonger! Fyll med helium och låt sväva eller blås upp dom som vanligt och häng på väggen. (Och om du ska fira din kompis som heter Yppah Ridbthayd eller Tribha Paybrip så kan dom få lite en extra personlig ballonggirlang! )

 

Gold Polka Dot & Pink Ombre

m01738_

m01738_c

m01737_

m01737_c

m01737_b

m01737_d
“En stor mängd med gulddetaljer är en bra mängd gulddetaljer” sägs det. Vi håller med! Dessa fina muggar, tallrikar, glas, sugrör, servetter och girlanger sätter en riktig guldkant på festen. Gold Polka Dot & Pink Ombre är superfina att blanda med varandra, mix n’ match away för att få till din favoritkombo! ♡

 

m01359_korr
Konfetti! Pappersbiten med otippat många användsområden. Man kan pyssla med det, kasta det på folk, lägga det på saker, i saker, under saker.. Det livar upp oavsett!

 

m01735_miljö
Stilrena och roliga servetter från By On, storfavoriter! Funkar både till kalaset, och när det inte är kalas men man vill låtsas lite..

 

Se fler festprylar här! 🙂

 

Lycka till med kalaset! 🙂

 

Leave a Reply