Bakom kulisserna

På fest hos Koziol

Efter mässan i lördags var det VIP-fest hos Koziol!
Vi fick åka buss i ca 1 timme från mässan i Frankfurt, till deras factory store, museum och fabrik i Erbach. När vi kom dit bjöds det på välkomstdrink och en rundtur runt deras eget lilla, coola museum.  Nick och jag fick lite bakgrundsinfo från självaste herr Koziol som bl.a. berättade att företaget är ett familjeföretag sedan begynnelsen 1927. Han visade och berättade också om gamla produkter från företagets början.

Efter lite mer sightseeing var det dags för själva festen! Självklart hade de dekorerat med Koziol-produkter, och även dukat med sina fiffiga fat och skålar i olika färger och former. En väldigt trevlig och välorganiserad tillställning där det bjöds på både god mat och spännande sällskap. För att höja stämningen lite uppträdde en grupp dansare med en show som var en unik korsning mellan modeshow/produktvisning/underhållning. Udda men jättekul idé!

Fest hos Koziol

Innan vi åkte hem för kvällen fick vi en guidad tur i fabriken (den kan du läsa lite om i tidigare inlägg). Sen var det dags att åka tillbaka till hotellet, eftersom det var inköpsmässa även följande dag! Vi tackar Koziol för en superkul kväll!

Leave a Reply