Nya produkter,  Skönhet

Ciaté Caviar Manicure – Nagellack med wow-faktor!

Vill du ha naglar med wow-faktor ska du testa Ciatés läckra nagellack Caviar Manicure. Nagellack finns vanligtvis inte i Bluebox sortiment men eftersom just dessa är roliga och lite annorlunda har nagellacken nu en given plats på lagerhyllan. Läs info och köp Ciaté Caviar Manicure på Bluebox.se

Ciaté Caviar Manicure nagellack

Caviar Manicure består av små, små pärlor som limmas på nageln med hjälp av nagellack. Finns i färgerna vitt, svart och regnbågsfärgat. Jag gillar särskilt det svarta som känns lyxigt och trendigt, och det vita som skulle vara riktigt fint på bröllop!


Här är en instruktionsfilm från Ciaté hur man använder Caviar Manicure.

Förutom Caviar Manicure har vi tagit in nagellacket Croc Embossed. Ett set med två nagellack som tillsammans ger en krackelerande effekt. När du målar på nagellack nr.2 trollas mönstret fram efter några sekunder. Kolla gärna filmen!


Här är en instruktionsfilm från Ciaté hur man använder Croc Embossed.

Jag kan även tipsa att vi säljer ett kit med 3 olika glittriga och glammiga partylack från Ciaté, som vi på Bluebox.se valt ut med omsorg. Alla flaskor är prydda med en liten rosett. Kul present till alla skönhetsintresserade!
Se alla nagellack från Ciaté här: http://www.bluebox.se/search.asp?method=search&sokfalt=Ciate