Bluebox.se på Pinterest

Bluebox.se på PinterestNu kan ni även följa oss på Pinterest! Hett tips att skaffa om du inte redan har det!

För er med ett frågetecken över huvudet kan jag förklara att Pinterest är ett socialt media där man enkelt sparar och delar med sig inspirationsbilder och samlar dem i olika kategorier. Där kan du även kommentera bilder, like’a bilder och även göra en “repin” på en bild som du vill spara i din egen samling.
Jag älskar det! Sjukt bra tjänst för t.ex. inredningsintresserade, prylnördar och modelejon. Och smart att använda som bildbank för bloggare.
Se vår Pinterest-sida här: http://pinterest.com/blueboxse/


Bluebox.se på PinterestKravet med Pinterest är att koppla det till sitt Facebook- eller Twitterkonto där man också har möjlighet att dela med sig av sina “pins”. På så vis är det enkelt att uppmärksamma sina facebookvänner och twitterföljare om fina prylar och fotografier.
Själv har jag en kategori som heter Önskelista där jag samlar alla must haves. Bilderna är länkade till köpstället vilket gör det enkelt för nära och kära att ha koll på vad man önskar sig i present och framförallt veta var man ska köpa det. ;) Eller bara ha som påminnelse till nästa löning…

På Bluebox Pinterest-sida kommer vi lägga upp våra favoritsaker, nyinkomna produkter och bilder från bloggen m.m.

Googla, facebooka, twittra… PINNA är alltså det senaste. Bäst att plugga in om man vill hänga med i svängarna. Så skaffa ett konto ögonaböj om du inte redan har det. Det är kul och bra, jag lovar!
Happy pinning!
/Stina

This entry was posted in Övrigt and tagged by Stina. Bookmark the permalink.

About Stina

Hej! Jag jobbar som grafiker på Bluebox.se och mina arbetsuppgifter är bland annat att göra annonser, skriva produktbeskrivningar, plåta nya varor och allt annat som har med grafik att göra. Förutom mitt jobb älskar jag inredning, loppisrundor, design och konst!

2 thoughts on “Bluebox.se på Pinterest

  1. Hejsan!

    Läste på eran blogg att ni iallafall brukade göra sponsring osv med bloggar. Jag driver en blogg med 600 – 1000 unika per dag som heter http://bruudar.blogg.se/, ligger även på topplistan av 1-20 av blogg.se. Har 538 följare :)
    Skriver om kläder, roliga prylar, vad jag köper, tips med mera!
    Undrar ifall ni vill göra något samarbete med mig?

    Mvh Cassandra

Leave a Reply